Translate

2014. február 4., kedd

Mediátor képzés diplomásoknak - Első magyar szakmodulos mediátor továbbképzés

A Novum Mediátor Akadémia (TFKKE reálmediátor) komplex képzése a piacra lépés elősegítője egy leendő mediátor szakember számára.

Érettségizettek számára a Magyarországon először alkalmazott mediátor asszisztens képzés adhat szakmai és munkalehetőséget!

2014-ben rendszeres képzések az alapképzés, majd továbbképzési  szakmodulok vonatkozásában.  A 70 órás alapképzés mediátori eljárás szemszögű, jogi-gazdasági-pszichológiai szemlélettel egy a magyar jogsérelmek és ügyfelek előadásainak sajátosságaira kidolgozott egyedi módszertannal. (TFKKE mediáció – Országbíró Zoltán által kidolgozva 2004-2013)


A Magyarországon egyedül és elsőként kidolgozott továbbképző szakmodulok (pl. hagyatéki mediátor,sérelemdíj mediátor, társasházi mediátor stb. általában 25-30 órásak intenzív, tömörített képzési idővel, általában negyedéves rendszerességgel indulnak a már végzett mediátorok, vagy egyenlőre csak érdeklődő szakemberek továbbképzésére.


Továbbképző szakmodulok általában 7-8 fős csoportokban, alapképzés 11-15fős csoportokban zajlik.
Mediáció és egyezség az európai vitakultúra egyik ereje.


A képzés FAT akkreditált és a KIM elismerését is megszerezte. Célja, hogy a gyakorlatban és elméletben jártas tevékeny mediátorok nyissanak az ügyfelek számára új irodákat Magyarországon.


Magyarországon elsőként dolgoztak ki szakmodulokat az életszerűen várható vitákhoz tartozó  felmerülő ügycsoportokhoz a mediátorok számára a továbbképzések kreditpontos rendszerébe. (2014 újdonsága a sérelemdíj mediáció a Novum Mediátor Akadémia továbképzésében)


A képzés elvégzése után a hallgató képes lesz közvetítői eljárás önálló lefolytatására (eredeti diplomájára és szakmai gyakorlatára is épülően), jól alkalmazza a hazai ügyfelek vitáinak szakmai koncentrációját, eredményesen hoz létre jogvitákban egyezséget.


Oktatók személye garancia a pszichológiai, mediátor szolgáltatási és jogi ismeretek széles körének elsajátítására!


Képzés kezdete 2014. február 14. 14h képzés befejezése: 2014. február 28. 
 
  Képzés díja: A teljes alapképzésre 130.000Ft, amely a képzés előtt egy összegben, de legkésőbb a képzés előtt jelentkezéskor fele részben  és a pontos kezdőnapon  két részletben teljesíthető.


E-mail bejelentkezés: kepzesek@index.hu
T:06-702-362-005 (munkanapokon 15-19h)

Rövid személyes konzultáció jelentkezéskor egyeztetve hétköznapokon délelőtt, vagy késő délután.
NOVUM MEDIÁTOROK AKADÉMIÁJA