Translate

2014. május 4., vasárnap

Jó mediáció és vita - minőségi vitarendezés trend 2014

A vita nem kerüli az átalakuló jogszabályok miatt sem a magyar embereket, vállalkozásokat.

Érdemes elgondolkodni: Mi a a jó mediáció?      Ki a jó mediátor?

Képzési trendek és szakmai trendek mögött megtalálható-e az elmúlt évtizedben a hatékony vitarendezés, az elismert mediáció Magyarországon?


Szakmai csapatunk 20 éve találkozik a vita, viták rendezésének problémáival, egy évtizede a mediáció lehetőségét erősítve Magyarországon.



Álláspontunk megjelenik a mediációs képzéseinkben is! "Jó mediációs eljáráshoz idő és szakmai ismeretek szükségesek!" 


 Országos szinten sok gyakorló mediátor közül tud kiemelkedni a jó mediátorok szakmai köre, ahol idő és figyelem együtt kerül az ügyekre ráfordításra.

 Hibás gyakorlatnak tekintünk bármilyen intézményhez kötést, illetve szakmai egyszerűsítést a mediáció területén. a mediáció személyre szabott manufaktúrális szolgáltatás, mint az ügyvédi irodák tevékenysége, vagy a háziorvos rendelői hasonlata.


Különösen eltér a bírósági gyakorlat, az ügyvédi gyakorlat és a minőségi mediátor gyakorlat a viták rendezésekor, illetve a vita folyamán.

Mediáció minőségi munkájához idő és feltételek biztosítása szükséges, ehhez nagy számban és a joghoz való hozzáférés szabadságával kell, hogy rendelkezésre álljanak mediációs irodák Magyarországon is.

A legjobb mediátor szlogen: "Minden ítéletnél jobb az egyezség mediátorokkal!"

Ez a mediáció, mint hivatás és szakma, valamint a modern magyar társadalom érdeke.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése