Translate

2014. május 17., szombat

Mediátor tanfolyam! Mikor lesz mediátor képzés? Hol van mediátor tanfolyam?


Miért jó a mediátor képzés?              Miért hasznos a mediáció tanulása?    Hol van mediátor tanfolyam?


Erre ad jó választ a NOVUM MEDIÁTOR AKADÉMIA BUDAPEST által szervezett az IRM által akkreditált szakmai mediátor képzések sorozata.


Mediációs tanfolyamon részt venni egy jó döntés, egy hasznos tanulmány a diplomával és szakmai gyakorlattal rendelkezők számára!



A szakmai mediátor tanfolyamok nem időjárás függőek, de igen kedveltek a tavaszi és nyári mediátor kurzusok.


A vállalkozást indítani akaró diplomások számára kialakított szakmai modulos mediátor képzésünk 10 év előkészületeit és szakmai ügy tapasztalatait is magába foglalja.


London után Budapesten is van profi mediátor képzés, profi mediátor tanfolyam!


Tanfolyamaink helyszíne az új metró átadásával Budaörsről, Budakesziről is jól elérhető, ahogy a Nyugati Pályaudvar melletti helyszín mindenfelől jól megközelíthető.


Fő képzési célcsoport: Azon személyek köre, akik közvetítőként szeretnének dolgozni, önálló vállalkozást indítani a mediáció szolgáltatására!

Ha dolgozni szeretne, ha vállalkozni szeretne akkor, a szakmai mediáció képzés ajánlott, amelyet profi mediátor oktató oktat az Önök számára iskolánkban.



Képzéseinket a jogsérelmekkel nagy számban dolgozó Magyarországi Állampolgári Jogvédő Központ is támogatja, mivel a piacra lépést is segíti a szakmai mediáció tanfolyamunk!

2014 május végén Ön is tanulhat a szakmai mediáció ismereteiből és elindulhat a szakmai mediátor hosszú útján!  A mediáció tanulása több, mint szakmai divat!



Jegyezze fel!      Jelentkezzen mediátor tanulónak!


Hallgatóinkat a profi mediátor tevékenységre oktatjuk, tanítjuk! Jelentkezzen 2014- május 28.-ig!



Kezdés: 2014. május 30. E-mail: mediatortanfolyam@gmail.com,        kepzesek@index.hu



forrás: mediatorakademia.csapata.hu