Translate

2014. február 1., szombat

Mediátorok Akadémiája 2014-ben végzi a mediátorok továbbképzését - NOVUM MEDIÁTOR AKADÉMIA

A munkaerőpiac mellett a szolgáltatások piacán a vállalkozások adhatnak munkahelyet és vállalkozói teret a diplomások mellett az érettségizett magyaroknak.!

Egyezségek létrehozásának modern szakértői Magyarország és Európa érdekét szolgálják vállalkozóként.

REÁL képzések hatékonyan és célratörően a piacra lépést segítik az egyes egyedi területek résztvevőinek, illetve általános karrier elindító támogató továbbképzéseket biztosít jelenleg. TFKKE REÁLMEDIÁTOR továbbképzések a társadalmi igényekre válaszolni képes, egyéni vállalkozó, gazdasági szereplő szolgáltató mediátorok új, különleges továbbképzése.

2012.- 2013. véleményünk szerint a Magyarországon zajló mediatori piac vízválasztó éve!

2014 év elején sokan távoznak a KIM mediátori adatbázisából, számukra is nyitott a képzésünk.



Európa az EK irányelvekben valós társadalmi igények hatékony ellátását látja a független, szabadpiaci feltételek között dolgozó mediátor irodákban. A Nemzeti Együttműködés egyik pillére lehet az egymás iránt tisztelettel és felelősséggel bíró állampolgárok együttműködésének ösztönzése a jogvitákban.

Az új Ptk. és a Perrendtartás várt szabályozásai mellet, az Európai irányelvek és joggyakorlat változásai erősen hatnak a mediátor szakma egészére. 10 év gyorsan telt el 2002 óta, a közvetítői törvény benyújtása óta.

Magyarországon és Európában az ingázás, a regionális szolgáltatás kisvállalkozóként nem ritka,megjelenő követelmény. Új képzésünk kifejezetten a mediátorok határon átnyúló jogvitarendezésére, gyakorlatias piaci értékű szolgáltatói képzésre kiterjed majd!

Módszertanunkat (gyakorlat orientált) az Országos Permegelőzési és Peres Szakértői Iroda által folyamatosan kialakított praxis szituációkra,piaci tapasztalatokat tömörítő TFKKE információkra építjük fel!

Szakmai partnerünk továbbá a CERI (Közép-Európai Civil kutató)Európai jogvitakultúra műhelye. REÁL M továbbképzések a praxisépítésben, vállalkozásként folytatott mediációt végezni akaró mediátorok számára! A mediátor továbbképzés reális megvalósítható fejlődése érdekében türelmüket köszönettel fogadjuk 2014 kora tavaszáig!

Képzésünk (duális reálmediátor képzés) TFKKE szakmai programja rendelkezik a FAT akkreditációjával és a KIM minisztériumi elismertségével.

Elvégzése után Ön kérheti azonnal felvételét a KIM közvetítői névjegyzékébe!

Képzés kezdete 2014. február 14. 14h képzés befejezése: 2014. február 28.

Képzés díja: A teljes képzésre 130.000Ft, amely a képzés előtt egy összegben, de legkésőbb a képzés előtt és alatt két részletben teljesíthető.

E-mail bejelentkezés:  mediatorokakademiaja@index.hu

T:06-702-362-005 (munkanapokon 16-20h)

Rövid személyes konzultáció jelentkezéskor egyeztetve hétköznapokon délelőtt, vagy késő délután.
NOVUM MEDIÁTOROK AKADÉMIÁJA

forrás: mediatorakademia.csapata.hu